Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
Producent - nazwa i adres: BIOVANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, AL. GRUNWALDZKA
Masa netto: 290
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników: -
Kraj Producenta: Polska
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
cukier kokosowy* (37%), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9%), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7%) (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winian potasu, węglan sodu)) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANA
Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni bez termoobiegu. Niewielką tortownicę lub formę do pieczenia (np. 20 cm x 20 cm) wyłóż papierem do pieczenia lub natłuść i posyp mąką. Do głębokiej miski wlej ok. 13 łyżek oleju i 100 ml wody. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Wylóż masę na blachę. Włóż do piekarnika na środkowy poziom i piecz około 20-25 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1818 kJ/ 436 kcal
Tłuszcz: 25,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 46,0 g;
w tym cukry: 24,0 g;
Błonnik: 2,4 g;
Białko: 4,4 g;
Sól: 0,3 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.