Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto: 60
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
soczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.