wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » Makaron (kukurydziano - ryŻowy) spaghetti bezglutenowy bio 250 g - alce nero
0123456789
0
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Masa netto: 250

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 11,01 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu