wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » Makaron (ryŻowy razowy typu noodle z dyniĄ i imbirem) bezglutenowy bio 250 g - terrasana
0123456789
0
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Masa netto: 250

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj pochodzenia składników: -

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 16,90 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir* (0,5%), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu