Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto: 300
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników: Japonia
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
Ryż* (63%), soja* (23%), woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 721 kJ /173 kcal
Tłuszcz - 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukry: 26,7 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 7,9 g
Sól - 2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.