SKŁADNIKIpapryka chili czerwona* (45 %), trawacytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*,skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowanyskładnik ekologiczny)OPISCzerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.Produktpasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 403 kJ/97 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy nasycone: 0,3 gWęglowodany: 11 gw tym cukry: 2,6 gBłonnik: 12 gBiałko: 4,7 gSól: 13,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.