Dostępność: Na zamówienie - dostawy poniedziałek, środa, piątek
Czas wysyłki: Tylko odbiór własny
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Masa netto: 240
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakteri fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Scamorza Affumicata to wędzony ser z mleka krowiego wytwarzany techniką pasta filata. Jest on rozciągany w gorącej wodzie i nadawany jest mu charakterystyczny okrągły kształt. Po wysuszeniu ser jest wędzony dymem z drewna bukowego. Idealny na deskę serów oraz jako dodatek do win.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1374 kJ / 331 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 22 g
Sól: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.