Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Objętość netto: 250
Kraj pochodzenia składników: Stany Zjednoczone Ameryki
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
woda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, Koji (A.oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 424 kJ/101 kcal
Białko - 10,4 g
Tłuszcz - 0,1 g
Węglowodany - 4,9 g,
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 0,8 g
Sól - 10,2 g
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.