Dostępność: Na zamówienie
Czas wysyłki: Tylko odbiór własny
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Masa netto: 100
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
SKŁADNIKI
szynka wieprzowa*, sól morska, nierafinowany cukier trzcinowy*, naturalny aromat, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pochodzi z mięsa z udźca wieprzowego, jest odtłuszczona, bez kości, parzona. Jeden z najczęściej używanych produktów we Włoszech. Prosciutto Cotto jest soczysta i ma delikatny smak.
Nie zawiera glutenu, dodatkowych polifosforanów. 100% mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 697 kJ/ 167 kcal
Tłuszcz: 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,15 g
Węglowodany: <0,1 g
w tym cukry: <0,1 g
Białko: 20 g
Sól: 1,79 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 4 stopni C.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.